Elke

Solo Hoofdklasse

Solo Hoofdklasse

Elke is 16 jaar & heeft al jarenlang ervaring binnen het wedstrijddansen en danst nu haar 4e seizoen in onze vereniging.

In het begin was het even aanpassen aan onze werking en stijl van dansen. Maar ze is een zeer leergierige meid, pikt snel correcties & choreografiën op, dus dit lukte haar al snel. Ze is niet bang om te zweten en wil het liefst van alles, genieten op het podium. Ze behaalde mooie resultaten op het BK & EK!

In haar 2e jaar bij ons, groeide Elke haar zelfvertrouwen. Terug leren vertrouwen op een overbelaste knie heeft tijd nodig, maar we geloofde zeker in haar. Ze behaalde mooie plaatsen op het BK & EK.

Ook in haar laatste jaar in de jeugdcategorie eindigde Elke bovenaan in de ere-divisie lijsten. Een ticekt voor het BK en EK was reëel. Helaas is het seizoen eerder stopgezet omwille van Covid-19.

Ook dit jaar werkt Elke hard aan nieuwe acrobatie en afwerking. Ze weet dat de hoofdklasse-categorie geen gemakkelijke is, maar gaat er 100% voor!

Trainster: Shana

BK 2020 (jeugd) >> cancelled door Covid-19
BK 2019 (jeugd) >> 4e plaats
BK 2018 (jeugd) >> 6e plaats

EK 2020 (jeugd) >> cancelled door Covid-19
EK 2019 (jeugd) >> 10e plaats
EK 2018 (jeugd) >> 8e plaats

  

Missie

Dansgroep de Vogelzangers is een jeugdvereniging te Zonhoven die kinderen en jongeren wil begeleiden in hun ontplooiing tot een uniek persoon door middel van onze danssport, hierbij rekeninghoudend met het individu.


> Privacyverklaring

Social Media


Partners

Adres


De Vogelzangers
Sint Jozefsstraat 8
3520 Zonhoven, Belgiƫ
T: +32 (0)472 56 50 75