Lilly

Solo Junioren

Solo Junioren

Lilly is 10 jaar en danst haar 6e seizoen bij de Vogelzangers.

Ook dit jaar zal Lilly voor het 6e seizoen solo dansen. In haar eerste 2 solo jaren werd ze getraind door Anne-Marie. Daarna werden haar trainingen overnomen door Shana.

In 2017-2018 is Lilly gepromoveerd van minioren naar junioren. En ook hier deed ze het super goed. Omdat ze de jongste van haar reeks was, met veel punten, won Lilly het Frankenglastrofee. 

In 2018-2019 is Lilly als minior gestart in de junioren-categorie. Hier heeft ze heel wat schavotplaatsen weten te veroveren. Op het einde van het seizoen behaalde Lilly voldoende punten om in ere-divisie te starten.

Vorig jaar danst Lilly stevast in de ere divisie. Ook hier behaalde ze mooie resultaten en als kers op de taart mocht ze voor het eerst dansen op het internationaal tornooi. Hier behaalde ze een knappe 4e plaats. Helaas werd het seizoen eerder afgebroken door Covid-19. Maar we weten dat er nog heel wat mooie kansen waren!

Ook dit jaar werkt Lilly hard op nieuwe acrobatie-elementen zodat ze weer kan stralen op het podium.

2017 >> Frankenglasstrofee

BK 2020 >> cancelled door Covid-19

Trainster: Shana

    

 

Missie

Dansgroep de Vogelzangers is een jeugdvereniging te Zonhoven die kinderen en jongeren wil begeleiden in hun ontplooiing tot een uniek persoon door middel van onze danssport, hierbij rekeninghoudend met het individu.


> Privacyverklaring

Social Media


Partners

Adres


De Vogelzangers
Sint Jozefsstraat 8
3520 Zonhoven, Belgiƫ
T: +32 (0)472 56 50 75