Illuna

Solo Junioren

Solo Junioren

Illuna is 11 jaar en danst 6 jaar bij de Vogelzangers.
Ze doet dit jaar voor haar 6e jaar solo. Ook danst ze duo samen Laura.

Tijdens haar eerste jaar solo heeft Illuna een enorme vooruitgang geboekt. Ze heeft zelfs enkele keren een podiumplaats veroverd.

Tijdens haar tweede jaar solo is Illuna gepromoveerd naar junioren 1e divisie en na enkele tornooien opnieuw gepromoveerd naar junioren ere-divisie.

Voor haar derde jaar solo start Illuna met een moeilijke dans voor haar leeftijd. Ze wil graag starten in de junioren categorie zodat ze haar acrobatie kan laten zien, al snel promoveerde ze naar ere divisie.

In haar 4e & 5e jaar solo is Illuna gestart in de ere-divisie. Hier heeft ze steeds aan de top meegedraaid. Als kers op de taart mocht Illuna op het Belgisch & Europees Kampioenschap dansen.

Dit jaar traint Illuna extra hard. Ze weet dat de ere-divisie een moeilijke categorie is, maar ze kan zeker haar mannetje hierin staan! Illuna is een kleine perfectioniste en leert zeer snel nieuwe elementen bij.

BK 2018 >> 4e plaats
BK 2017 >> 5e plaats

EK 2018 >> 7e plaats
EK 2017 >> 7e plaats

Trainster: Shana

  

Missie

Dansgroep de Vogelzangers is een jeugdvereniging te Zonhoven die kinderen en jongeren wil begeleiden in hun ontplooiing tot een uniek persoon door middel van onze danssport, hierbij rekeninghoudend met het individu.


> Privacyverklaring

Social Media


Partners

Adres


De Vogelzangers
Sint Jozefsstraat 8
3520 Zonhoven, Belgiƫ
T: +32 (0)472 56 50 75