Femke De Ceuster

'Happy for you'

Show Solo: Jeugd

Femke danst show solo voor haar 8e seizoen.

Haar 1e thema was 'turn into a butterfly'. Ze hield ervan om het publiek te entertainen en haar doel was geslaagd. Ze steeg maar liefst 52 punten in 1 jaar.

In haar 2e jaar show solo heeft Femke haar thema over een andere boeg gegooid. We hebben gekozen voor een sexy-jazz dans getiteld: 'My boyfriend's back'. Wat kon zij power overbrengen!

Voor haar 3e seizoen hebben we weer iets helemaal anders gekozen, lyrcal-stijl. Femke is een grote fan van Frozen, daarom dansen we op het liedje 'let it go' en transformeert ze helemaal in Elsa!!

Voor haar 4e seizoen heeft Femke gekozen voor een andere Disney film: Pocahontas. Op het liedje 'Colors of the wind' danste Femke een weg naar de kampioenschappen.

In het 5e jaar kozen we een contemporary solo. Een gevoelig thema 'Note to God'. Waarbij ze de wereld laat zien, dat we het niet alleen aankunnen maar samen sterker zijn.

In het 6e jaar kozen we een gevoelig thema: 'The girl from the well'. Ze vertelt een verhaal waarbij ze vermoord werd, maar terug komt om te spoken bij alle kindermoordenaars.

In haar 7e jaar danst Femke voor het eerste in de jeugdcategorie, dit opnieuw in lyrical/contemporary. Een zeer emotioneel thema waarbij ze afscheid neemt van een overleden vriendin.

8e jaar solo, wederom lyrical/contemporary, een verhaal waarbij ze ze zingt over haar ex-vriend die een nieuwe relatie is begonnen. Femke eindigde stevast op het schavot en wou graag naar de kampioenschappen met deze choreo. Helaas werd het seizoen vroegtijdig stopgezet door Covid-19.

Dit jaar gooien we het even over een andere boeg. Nieuwe mimiek-uitdagingen, nieuwe acrobatiek en bewegingen die themagebonden zijn. Ze werkt hard om haar doel te behalen: het verhaal overbrengen naar de jury & supporters. 

BK 2020 (jeugd) >> cancelled door Covid-19
BK 2019 (jeugd) >> BRONS
BK 2018 (junior) >> BRONS
BK 2017 (junior) >> ZILVER
BK 2016 (junior) >> BRONS
BK 2015 (junior) >> 4e plaats
BK 2014 (junior) >> BRONS
BK 2013 (junior) >> BRONS

EK 2020 (jeugd) >> cancelled door Covid-19
EK 2019 (jeugd) >> 6e plaats
EK 2018 (junior) >> BRONS
EK 2017 (junior) >> 4e plaats
EK 2016 (junior) >> 7e plaats
EK 2015 (junior) >> 9e plaats
EK 2014 (junior) >> 12e plaats
EK 2013 (junior) >> 12e plaats

Trainster: Shana

   

 

Missie

Dansgroep de Vogelzangers is een jeugdvereniging te Zonhoven die kinderen en jongeren wil begeleiden in hun ontplooiing tot een uniek persoon door middel van onze danssport, hierbij rekeninghoudend met het individu.


> Privacyverklaring

Social Media


Partners

Adres


De Vogelzangers
Sint Jozefsstraat 8
3520 Zonhoven, Belgiƫ
T: +32 (0)472 56 50 75