Femke

Give us one more night

Show Solo: Jeugd

Femke danst show solo voor haar 6e seizoen.

Haar 1e thema was 'turn into a butterfly'. Ze hield ervan om het publiek te entertainen en haar doel was geslaagd.
Tijdens haar eerste jaar show solo heeft Femke al goed van haar beste kant laten zien. Ze steeg maar liefst 52 punten in 1 jaar.

In haar 2e jaar show solo heeft Femke haar thema over een andere boei gegooid. We hebben gekozen voor een sexy-jazz dans. Ze heeft hard gewerkt op haar afwerking en acrobatie. Haar dans was getiteld: 'My boyfriend's back'. Wat kon zij sexy kijken!

Voor haar 3e seizoen hebben we weer iets helemaal anders gekozen. Femke is geobsedeerd door Frozen, daarom dansen we op het liedje 'let it go' en transformeert ze helemaal in Elsa!! Het is een lyrical dans, wat opnieuw een grote uitdaging is voor Femke.

Voor haar 4e seizoen heeft Femke gekozen voor een andere Disney film: Pocahontas. Op het liedje 'Colors of the wind' danste Femke een weg naar de kampioenschappen.

In het 5e jaar kozen we opnieuw een contemporary solo. Een gevoelig thema 'Note to God'. Waarbij ze de wereld laat zien, dat we het niet alleen aankunnen maar samen sterker zijn.

In het 6e jaar kozen we een gevoelig thema: 'The girl from the well'. Ze vertelt een verhaal waarbij ze vermoord werd, maar terug komt om te spoken bij alle kindermoordenaars.

Dit jaar komt Femke voor het eerst in de jeugdcategorie. We kiezen we terug een zeer emotioneel thema, waarbij ze afscheid neemt van een overleden vriendin. Femke werkt extra hard aan haar techniek, acrobatie en afwerking. De jury en mensen in de zaal entertainen doet ze geweldig!

BK 2018 >> BRONS
BK 2017 >> ZILVER
BK 2016 >> BRONS
BK 2015 >> 4e plaats
BK 2014 >> BRONS
BK 2013 >> BRONS

EK 2018 >> BRONS
EK 2017 >> 4e plaats
EK 2016 >> 7e plaats
EK 2015 >> 9e plaats
EK 2014 >> 12e plaats
EK 2013 >> 12e plaats

Trainster is: Shana

 

 

Missie

Dansgroep de Vogelzangers is een jeugdvereniging te Zonhoven die kinderen en jongeren wil begeleiden in hun ontplooiing tot een uniek persoon door middel van onze danssport, hierbij rekeninghoudend met het individu.


> Privacyverklaring

Social Media


Partners

Adres


De Vogelzangers
Sint Jozefsstraat 8
3520 Zonhoven, Belgiƫ
T: +32 (0)472 56 50 75