Elke

'Forgive myself'

Show solo hoofdklasse:

Elke is enkele jaren geleden gestart als duo danser. Als nsle werd duidelijk dat ook in show Elke enorm sterk is. Ondertussen danst Elke haar 3e jaar als show solo danser. 

In haar 1e jaar als show solo danser start Elke in de hoofdklasse categorie & dit in het midden van de pandemie. Dankzij veel virtuele wedstrijden hebben we mooie feedback ontvangen en kon Elke toch genieten van deze dans: 'praying'.

Vorig jaar kozen we voor dezelfde stijl: lyrical. 'Carry you'. Een dans die haar technieken mooi liet uitkomen en waar ze enorm in gegroeid is! De erkenning van de jury kreeg ze al snel door het winnen van de 'juryaward' en ze klom omhoog in de categorie. 

Ook dit jaar werken we nog harder aan nieuwe technieken, acrobatie en sprongen. Een verhaal brengen is een grote uitdaging, maar iedere training stijgt Elke in haar performance. We blijven in dezelfde stijl, maar met nieuwe prachtige elementen! 'Forgive myself'

BK 2022 >> ZILVER

EK 2022 >> 6e plaats

Trainster: Shana

  

Missie

Dansgroep de Vogelzangers is een jeugdvereniging te Zonhoven die kinderen en jongeren wil begeleiden in hun ontplooiing tot een uniek persoon door middel van onze danssport, hierbij rekeninghoudend met het individu.


> Privacyverklaring

Social Media


Partners

Adres


De Vogelzangers
Sint Jozefsstraat 8
3520 Zonhoven, Belgiƫ
T: +32 (0)472 56 50 75