Yanne

'Mother nature'

Show solo jeugd:

Naast haar garde solo danst Yanne ook voor het 4e jaar oprij een show solo dans.

In haar 1e jaar kozen we voor het grote publiek te entertainen met haar sassy-gehalte. 'The greatest star' was op haar lijf geschreven! Al snel kon ze een ticket voor het BK & EK bemachtigen. Helaas zijn beiden geannuleerd wegens de pandemie. 

In haar 2e jaar kozen we voor een nieuwe choreo in een volledig andere stijl: lyrical. Ze vertelt een emotioneel verhaal over het missen van haar gestorven vader. Ze kan 's nachts niet slapen en gaat naar het graf van haar vader om uiteindelijk daar in slaap te vallen. Een dans waarbij we ook aan veel virtuele wedstrijden hebben deelgenomen verspreid over de hele wereld.

In haar 3e jaar als show solo danser hebben we gekozen voor een duister eng verhaal 'Emily'. Een geest die terug tot leven komt en naspookt. 

Dit jaar is Yanne gestegen naar de jeugdklasse. Een moeilijke en zware reeks. Ze heeft enorm hard gewerkt op haar techniek. Een nieuwe choreo die volledig op haar lijf geschreven is: 'Mother nature'. Yanne zelf is ook enorm veel bezig met de natuur en het mileu. Dit was dus de perfecte combinatie!

BK 2022 (junior) >> ZILVER
BK 2021 (junior) >> GOUD
BK 2020 (junior) >> cancelled door Covid-19

EK 2022 >> 4e plaats
EK 2021 >> cancelled door Covid-19
EK 2020 >> cancelled door Covid-19

Virtuele wedstrijden 2021: 11 schavotplaatsen

Trainster: Shana

  

Missie

Dansgroep de Vogelzangers is een jeugdvereniging te Zonhoven die kinderen en jongeren wil begeleiden in hun ontplooiing tot een uniek persoon door middel van onze danssport, hierbij rekeninghoudend met het individu.


> Privacyverklaring

Social Media


Partners

Adres


De Vogelzangers
Sint Jozefsstraat 8
3520 Zonhoven, Belgiƫ
T: +32 (0)472 56 50 75