Yanne Dendas

'Papa, can you hear me?'

Show solo junioren:

Vorig jaar kreeg Yanne een nieuwe uitdaging, eentje die ze met 2 handen greep! Het grote publiek entertainen met haar sassy-gehalte vindt ze geweldig!

Een jazz lied - the greatest star, was het entertainment dat ze zocht. Een verhaal van Yanne waarbij ze denkt, dat ze het beste is in ALLES. En dit doet ze super! Ze werkt enorm hard op allemaal nieuwe showelementen, want ja dat is volledig anders dan garde natuurlijk.
Ze behaalde op wedstrijden stevast knappe podiumplaatsen en op het internationale tornooi bemachtigde ze een ticket naar het Europees kampioenschap. Helaas is het seizoen vroegtijdig stopgezet door Covid-19.

Dit jaar hebben we het verhaal en stijl volledig om een andere boeg gegooid. Ze vertelt een emotioneel verhaal over het missen van haar gestorven vader. Ze kan 's nachts niet slapen en gaat naar het graf van haar vader om uiteindelijk daar in slaap te vallen. Een droevig verhaal, met moderne en contemporary passen en techniek. Maar Yanne pikt snel correcties op en schiet weer mooi vooruit.

BK 2020 >> cancelled door Covid-19

EK 2020 >> cancelled door Covid-19

Trainster: Shana

Missie

Dansgroep de Vogelzangers is een jeugdvereniging te Zonhoven die kinderen en jongeren wil begeleiden in hun ontplooiing tot een uniek persoon door middel van onze danssport, hierbij rekeninghoudend met het individu.


> Privacyverklaring

Social Media


Partners

Adres


De Vogelzangers
Sint Jozefsstraat 8
3520 Zonhoven, Belgiƫ
T: +32 (0)472 56 50 75