Duo Nell & Morgan

'Are you afraid of the dark?'

Show duo junioren:

Morgan & Nell dansen beide hun 6e seizoen bij de Vogelzangers. Ze starten hun 5e jaar als duo.

In het 1e jaar als duo kozen we voor het liedje 'Friend like me' uit de film Aladdin. Morgan de prinses Jasemin en Nell als geest. Ze wonnen door hun jonge leeftijd & goede resultaten het Frankenglastrofee & een ticket naar het Belgisch kampioenschap!

In hun 2e jaar hebben we opnieuw een musical theatre thema gekozen: 'The amazing bird'. Waarbij ze een verhaal vertelden over twee schattige vogeltjes waarbij 1 vogel ontpopt tot een echte ster met de nodige sterallures. Ze behaalde stevast een podiumplaats op nationale & internationale tornooien. En hadden hun ticket naar het Europees kampioenschap reeds kunnen bemachtigen. Helaas is alles geannuleerd door de pandemie.

In het 3e jaar kiezen we opnieuw voor musical theatre: 'partners in crime'. Waarbij een boer en boerin samen een wereldreis maken. Dankzij de virtuele wedstrijden konden we toch nog genieten van deze top dans! Al snel waren ze enorm geliefd door de jury!

Vorig jaar kozen we voor een showdance met meer lyrical stijlen er in verwerkt. 'Saving human from the planet'. Waarbij de aarde aan het sterven is en aliens de mensheid komen redden. 

Ook dit jaar oefenen ze weer heel hard op nieuwe show-elementen en expressie. Het publiek entertainen blijven ze geweldig doen. We kiezen dit jaar voor een duister verhaal: Nell kampeert in het bos & geestenmeisje Morgan komt haar naspoken om te vragen als ze met haar wil meespelen. 

2019 >> Frankenglastrofee

BK 2022 >> ZILVER
BK 2021 >> ZILVER
BK 2020 >> cancelled door Covid-19
BK 2019 >> 5e plaats

EK 2022 >> 4e plaats
EK 2021 >> cancelled door Covid-19
EK 2020 >> cancelled door Covid-19

Virtuele wedstrijden 2021: 16 podiumplaatsen van de 17 wedstrijden!

Trainsters: Shana & Femke

    

Missie

Dansgroep de Vogelzangers is een jeugdvereniging te Zonhoven die kinderen en jongeren wil begeleiden in hun ontplooiing tot een uniek persoon door middel van onze danssport, hierbij rekeninghoudend met het individu.


> Privacyverklaring

Social Media


Partners

Adres


De Vogelzangers
Sint Jozefsstraat 8
3520 Zonhoven, Belgiƫ
T: +32 (0)472 56 50 75