Duo Nell & Morgan

'Partner in crime'

Show duo: junioren

Morgan & Nell dansen beide hun 4e seizoen bij de Vogelzangers. Ze starten hun 3e jaar als duo.

In het 1e jaar als duo hebben ze geleerd om samen te werken en te dansen. We kozen voor het liedje 'Friend like me' uit de film Aladdin. Morgan speelt de prinses Jasemin en Nell speelt de geest. Ze wonnen door hun jonge leeftijd het Frankenglastrofee & door hun goede punten een ticket naar het Belgisch kampioenschap!

In hun 2e jaar hebben we opnieuw een musical theatre thema gekozen: 'The amazing bird'. Waarbij ze een verhaal vertelden over twee schattige vogeltjes waarbij 1 vogel ontpopt tot een echte ster met de nodige sterallures. Ze behaalde stevast een podiumplaats op nationale & internationale tornooien. En hadden hun ticket naar het Europees kampioenschap reeds kunnen bemachtigen.

Ook dit jaar oefenen ze weer heel hard op nieuwe show-elementen en expressie. Het publiek entertainen blijven ze geweldig vinden. We kozen opnieuw voor een musical theatre thema: 'partner in crime'. Waarin de BFF boer & boerin dromen om samen een wereldreis te maken.

2019 >> Frankenglastrofee

BK 2020 >> cancelled door Covid-19
BK 2019 >> 5e plaats

EK 2020 >> cancelled door Covid-19

Trainsters: Shana & Femke

  

Missie

Dansgroep de Vogelzangers is een jeugdvereniging te Zonhoven die kinderen en jongeren wil begeleiden in hun ontplooiing tot een uniek persoon door middel van onze danssport, hierbij rekeninghoudend met het individu.


> Privacyverklaring

Social Media


Partners

Adres


De Vogelzangers
Sint Jozefsstraat 8
3520 Zonhoven, Belgiƫ
T: +32 (0)472 56 50 75