Illuna

'Pennywise'

Show solo jeugd:

Illuna danst al 10 jaar als garde solist & start nu haar 5e jaar als show solo danser.

In haar eerste jaar danste Illuna op een gevoelig thema van het lied 'This is me' waarbij ze een mooie boodschap wou overbrengen. "Ongeacht wie je bent of hoe je er uit ziet, wees fier op jezelf!". 

In haar laatste jaar als junior was Illuna (net zoals bij haar garde solo) onverslaanbaar. Met het verhaal: 'Warrior of childabuse', krijgt ze de zaal volledig stil en kon ze de concurrenten ver achter zich laten. Al snel behaalde ze dan ook een ticket rechtstreeks naar het Europees kampioenschap. Helaas werd het seizoen vroegtijdig stopgezet door Covid-19. 

Vervolgens steeg Illuna in de leeftijdscategorie en nam ze deel in de jeugdklasse. 'The forgotten kid' vertelt het verhaal van een meisje dat opgegroeid is door wolven. Dankzij vele virtuele wedstrijden in binnenland & verspreid over de wereld is Illuna enorm gegroeid.

Vorig jaar danste Illuna een modern/contemporary solo. 'I ran' Waarin ze het verhaal vertelt van een stalker waar ze steeds van probeert te ontsnappen.

Dit jaar gooien we het entertaingehalte hoger! Terug een showdance choreografie gebaseerd op de creepy clown: Pennywise. Met haar inleving en capaciteiten om het eng verhaal over te brengen, twijfelen we zeker niet aan haar! 

BK 2022 (jeugd) >> BRONS
BK 2021 (jeugd) >> BRONS
BK 2020 (junior) >> cancelled door Covid-19
BK 2019 (junior) >> ZILVER

EK 2022 (jeugd) >> 7e plaats
EK 2021 (jeugd) >> cancelled door Covid-19
EK 2020 (junior) >> cancelled door Covid-19
EK 2019 (junior) >> 4e plaats

Virtuele wedstrijden 2021: 6 schavotplaatsen & 3 special awards.

Trainster: Shana

   

Missie

Dansgroep de Vogelzangers is een jeugdvereniging te Zonhoven die kinderen en jongeren wil begeleiden in hun ontplooiing tot een uniek persoon door middel van onze danssport, hierbij rekeninghoudend met het individu.


> Privacyverklaring

Social Media


Partners

Adres


De Vogelzangers
Sint Jozefsstraat 8
3520 Zonhoven, Belgiƫ
T: +32 (0)472 56 50 75