Illuna Wydryck

'The forgotten kid'

Show solo: jeugd

Illuna danst al enkele jaren garde solo. Dit jaar danst ze haar 3e jaar als show solo.

In haar eerste jaar danste Illuna op een gevoelig thema van het lied 'This is me' waarbij ze een mooie boodschap wou overbrengen. "Ongeacht wie je bent of hoe je er uit ziet, wees fier op jezelf!". Illuna kon hierbij de jury overwinnen en behaalde iedere wedstrijd knappe podiumplaatsen!

In haar laatste jaar als junior was Illuna (net zoals bij haar garde solo) onverslaanbaar. Met het verhaal: 'Warrior of childabuse', krijgt ze de zaal volledig stil en kon ze de concurrenten ver achter zich laten. Al snel behaalde ze dan ook een ticket rechtstreeks naar het Europees kampioenschap. Helaas werd het seizoen vroegtijdig stopgezet door Covid-19. 

Ook dit jaar werkt Illuna hard aan haar techniek en acrobatie. Dit jaar brengt ze het verhaal van een meisje dat is opgevoed door wolven. Als jongste deelnemen in de jeugdcategorie zal niet gemakkelijk zijn. Met haar inleving en capaciteiten om het verhaal over te brengen, twijfelen we zeker niet aan haar! 

BK 2020 (junior) >> cancelled door Covid-19
BK 2019 (junior) >> ZILVER

EK 2020 (junior) >> cancelled door Covid-19
EK 2019 (junior) >> 4e plaats

Trainster: Shana

 

Missie

Dansgroep de Vogelzangers is een jeugdvereniging te Zonhoven die kinderen en jongeren wil begeleiden in hun ontplooiing tot een uniek persoon door middel van onze danssport, hierbij rekeninghoudend met het individu.


> Privacyverklaring

Social Media


Partners

Adres


De Vogelzangers
Sint Jozefsstraat 8
3520 Zonhoven, Belgiƫ
T: +32 (0)472 56 50 75