Axelle

'Speaking French'

Show solo: junioren

Axelle is 9 jaar en danst haar 5e seizoen bij de Vogelzangers. 

Op 5 jarige leeftijd kreeg ze de uitdaging om met een show solo te starten. Ze is een klein podiumbeest en wist al snel de hartjes van iedereen te veroveren met haar thema 'Cute entertainment'. Door haar enorm jonge leeftijd & haar goede punten, wist Axelle het Frankenglastrofee te winnen!!

In haar 2e jaar show solo vertelt Axelle opnieuw een verhaal die op haar buik is geschreven: Haar mama vertrekt even naar de winkel, waardoor Axelle van een braaf meisje verandert tot een stout meisje die alles kapot maakt. Helaas is het seizoen vroegtijdig stopgezet door Covid-19. Axelle was goed opweg om voldoende punten te halen om op het BK te mogen dansen.

Vervolgens vertelt ze het verhaal van een fee die graag alle magie van de hele wereld wil hebben. Dankzij heel wat virtuele wedstrijden in binnenland & verspreid over de hele wereld, is ze enorm gegroeid.

Vorig jaar was het verhaal gebaseerd op Malificent. Voor het eerst waren er terug Belgische & Europese kampioenschappen. En als jongste danseres werd ze geselecteerd voor beiden! Wat was dat genieten!

Dit jaar kiezen we opnieuw voor musical theatre. 'Speaking French' waarbij de muziek heel wat leuke accenten legt die we met leuke pasjes en acrobatiek verwerken. Axelle is enorm leergierig & werkt enorm hard.

2019 >> Frankenglastrofee

BK 2022 >> 4e plaats
BK 2021 >> BRONS
BK 2020 >> cancelled door Covid-19

EK 2022 >> 8e plaats

Virtuele wedstrijden 2021: 17 schavotplaatsen

Trainsters: Shana & Femke

   

Missie

Dansgroep de Vogelzangers is een jeugdvereniging te Zonhoven die kinderen en jongeren wil begeleiden in hun ontplooiing tot een uniek persoon door middel van onze danssport, hierbij rekeninghoudend met het individu.


> Privacyverklaring

Social Media


Partners

Adres


De Vogelzangers
Sint Jozefsstraat 8
3520 Zonhoven, Belgiƫ
T: +32 (0)472 56 50 75