Axelle Dedroog

'I want it all'

Show solo: minioren

Axelle is 7 jaar en danst haar 3e seizoen bij de Vogelzangers. 

Op 5 jarige leeftijd kreeg ze de uitdaging om met een show solo te starten. Ze is een klein podiumbeest en wist al snel de hartjes van iedereen te veroveren met haar thema 'Cute entertainment'. Door haar enorm jonge leeftijd & haar goede punten, wist Axelle het Frankenglastrofee te winnen!!

In haar 2e jaar show solo vertelt Axelle opnieuw een verhaal die op haar buik is geschreven: Haar mama vertrekt even naar de winkel, waardoor Axelle van een braaf meisje veranderd tot een stout meisje die alles kapot maakt. Helaas is het seizoen vroegtijdig stopgezet door Covid-19. Axelle was goed opweg om voldoende punten te halen om op het BK te mogen dansen.

Dit jaar hebben we een nieuw verhaal, nieuwe acro en weer een sterker niveau. Ze vertelt het verhaal van een fee die graag alle magie van de hele wereld wil hebben.
Axelle is enorm leergierig en lenig. Ze pikt snel correcties en nieuwe acrobatie op waardoor ze op 6 jarige leeftijd al kan zeggen dat ze alle overslagen beheerst. Ze blijft de allerjongste van haar reeks, maar ze laat zich zeker niet doen.

2019 >> Frankenglastrofee

BK 2020 >> cancelled door Covid-19

Trainsters: Shana & Femke

 

Missie

Dansgroep de Vogelzangers is een jeugdvereniging te Zonhoven die kinderen en jongeren wil begeleiden in hun ontplooiing tot een uniek persoon door middel van onze danssport, hierbij rekeninghoudend met het individu.


> Privacyverklaring

Social Media


Partners

Adres


De Vogelzangers
Sint Jozefsstraat 8
3520 Zonhoven, Belgiƫ
T: +32 (0)472 56 50 75