Duo Elke & Indy

'My madness thoughts'

Show Duo: Jeugd

Voor het eerst dansen Elke (15 jaar) en Indy (15 jaar) samen duo.

Eerder danste Indy duo samen met Rosalie, door een kwetsure van Rosalie is dit helaas niet meer mogelijk.  Het verhaal van Indy haar duo's:

In hun 1e jaar waren ze nog junioren. Toen hadden we gekozen voor een emotionele dans over pesten, in lyrical/contemporary stijl.

Ook in hun 2e jaar hebben we opnieuw dezelfde dansstijl gekozen. Beiden komen ze terug thuis in hun dorp, waar eerder oorlog uitbrak. 'Coming home'.  Ze deden het heel goed voor het eerst in de jeugd.

In het 3e jaar kozen we voor een contemporary stijl. Ze worden beiden achtervolgt door wolven en zoeken zich een weg door het bos.

Vorig jaar opnieuw een contemporary stijl, waarbij Rosalie de dakloze Indy helpt.
Helaas moest Rosalie haar danscarrière even 'on hold' zetten omwille van gezondheidsredenen. Femke vervangt Rosalie bij de duo, zodat Indy wel nog verder kan dansen.

Dit jaar is het de beurt aan Elke om samen met duo te dansen. Het is weer wennen aan elkaar om te leren samen dansen. Dit doet ze enorm goed. We kozen voor contemporaryverhaal, waarbij Indy de slechte gedachte speelt van Elke.

BK 2019 (jeugd) >> BRONS
BK 2018 (jeugd) >> ZILVER
BK 2017 (jeugd) >> BRONS
BK 2016 (junior) >> BRONS

EK 2019 (jeugd) >> BRONS
EK 2018 (jeugd) >> 9e plaats
EK 2017 (jeugd) >> 7e plaats
EK 2016 (junior) >> 6e plaats

Trainster: Shana

  

 

Missie

Dansgroep de Vogelzangers is een jeugdvereniging te Zonhoven die kinderen en jongeren wil begeleiden in hun ontplooiing tot een uniek persoon door middel van onze danssport, hierbij rekeninghoudend met het individu.


> Privacyverklaring

Social Media


Partners

Adres


De Vogelzangers
Sint Jozefsstraat 8
3520 Zonhoven, Belgiƫ
T: +32 (0)472 56 50 75